Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skip Hop Dalmatialainen -kerhoreppu

Tämä reppu on kuin suoraan elokuvasta 100 ja yksi dalmatialaista! Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.

Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska reppu sisältää pieniä osia, ei reppua suositella alle kolmevuotiaille lapsille. Reppu on valmistettu testatuista materiaaleista. Repussa käytetyt materiaalit eivät sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.

Hinta:28.00 €

Lisätiedot

materiaali:
hoito: pyyhitään kostealla
koko: 27 cm x 30 cm
väri: valkoinen / musta

Suosittelemme myös

Skip Hop Koira -kerhoreppu

koira_kerhoreppu.jpg&width=280&height=500
Sininen kerhoreppu suurella koiran kuvalla. Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.
Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska..
Hinta: 28.00 €

Skip Hop Yksisarvinen -kerhoreppu

yksisarvinen.jpg&width=280&height=500
Vaahtokarkki vieköön:) Hempeä Yksisarvinen on joka ponitytön unelma. Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.
Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle..
Hinta: 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »