Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skip Hop Yksisarvinen -kerhoreppu

Vaahtokarkki vieköön:) Hempeä Yksisarvinen on joka ponitytön unelma. Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.

Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska reppu sisältää pieniä osia, ei reppua suositella alle kolmevuotiaille lapsille. Reppu on valmistettu testatuista materiaaleista. Repussa käytetyt materiaalit eivät sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.

Hinta:28.00 €

Lisätiedot

materiaali:
hoito: pyyhitään kostealla
koko: 27 cm x 30 cm
väri: vaalea turkoosi / vaalea keltainen

Suosittelemme myös

Skip Hop Pupu -kerhoreppu

PupuKerho.jpeg&width=280&height=500
Iloinen Pupu -kerhoreppu haluaa päästä mukaan joka paikkaan! Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.
Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle..
Hinta: 28.00 €

Skip Hop Dinosaurus -kerhoreppu

dinosaurus_kerhoreppu.jpg&width=280&height=500
Sinivihreä Dinosaurus -kerhoreppu on joka pojan unelma. Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.
Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle..
Hinta: 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »