Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skip Hop Apina -kerhoreppuPunaruskea Apina -kerhoreppu on joka lapsen unelma. Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.

Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska reppu sisältää pieniä osia, ei reppua suositella alle kolmevuotiaille lapsille. Reppu on valmistettu testatuista materiaaleista. Repussa käytetyt materiaalit eivät sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.

Hinta:28.00 €

Lisätiedot

materiaali:
hoito: pyyhitään kostealla
koko: 27 cm x 30 cm
väri: ruskea / beige

Suosittelemme myös

Skip Hop Dalmatialainen -kerhoreppu

DalmatialainenKerho.jpeg&width=280&height=500
Tämä reppu on kuin suoraan elokuvasta 100 ja yksi dalmatialaista! Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.
Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle..
Hinta: 28.00 €

Skip Hop Panda -kerhoreppu

panda_kerhoreppu.jpg&width=280&height=500
Panda on päässyt reppuun mukaan kerhotielle. Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät, ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille ja pehmustetut, säädettävät olkahihnat.
Kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska..
Hinta: 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »