Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhteystiedot

Poikkea:

ella ja ebba -shoppi Hippakaupassa
Savonmäentie 3
40800 Vaajakoski

avoinna ark. 10-18, la 10-14

Meilaa:

info@ellajaebba.com

Pirauta:

045 6636 189 / ark. 10-18

y-tunnus 1154359-6
alv rek.

Yritys

Ella ja ebba –verkkokauppa perustettiin keväällä 2012. Ensin myynnissä oli ella ja ebba –mallistoa, jonka tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Verkkokaupan valikoima on sittemmin lisääntynyt muillakin merkeillä, samalla kohderyhmä on laajentunut taaperoista eskarilaisiin. Syksyllä -15 ella ja ebba -shoppi avattiin Hippakauppaan Vaajakoskelle, jossa voi hypistellä ihanuuksia ja tehdä ostoksia paikan päällä. Hippakaupasta voi myös noutaa verkkokauppatilaukset ilman toimituskuluja.

Emme kannata kertakäyttökulttuuria ja siksi valikoimassamme on ainoastaan hyvälaatuisia tuotteita, jotka kestävät käyttöä ja pesua kerta toisensa jälkeen ja ovat sen jälkeen vielä käyttökelpoisia nuoremmalla sisaruksella tai serkulla. Näissä vaatteissa lapset saavat olla lapsia. Tuotteet valmistetaan pääosin Euroopassa ja valmistusmaa on kerrottu aina tuotetiedoissa, jos se vain on tiedossa. Suurin osa vaatteista on valmistettu GOTS- tai ökotex -standardien mukaisesti eli materiaali tai painovärit eivät sisällä haitallisia aineita, tämä on mainittu aina tuotetiedoissa. Vaatteet ovat siis lapsille turvallisia.

Kaikilla tuotteillamme on tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastaa odotuksia, sen voi palauttaa tai vaihtaa maksutta. Lisätietoja löydät Toimitusehdot –välilehdeltä.

Kierrätämme mahdollisimman paljon pakkausmateriaaleja. Lähetettävät tuotteet suojataan toimituksen ajaksi, joten ne pakataan samoihin muoveihin tai pusseihin, jossa ne ovat tulleet.

Otamme mielellämme vastaan ruusuja ja risuja, voit jättää palautetta Ota yhteyttä -välilehdellä.

terveisin, ella ja ebba / Maija